Saturday, 31 March 2012

Woww!! IS-18 amazing!!





This is what happen at AEON STATION 18... Quiet jam pack for all the time!! hahahaha... td, dlm pukul 9 malam hari jumaat, aku, abg aku n mak aku, pi AEON nih, bapak ah!! jam giler babi...sabar punyer sabar, jumpa gak parking, tu pun illegal parking, hahahaha..lantak pi, jnji tak kaco laluan org...

Masuk jer MALL tuh.... BAPAK AHHH!!! apa benda nih?? ni bukan ipoh maaa.... ini sudah jadi PENANG~~ gagagagaga.. mata nih tak tentu arah jadinye, yelar, every boutique yg ader, sumenye decorate giler babinye lawa!! hahahaahha... this is totally awesome!! huh~~ dripada butik mahal, hinggalah ke yg cikainye, sumenye grand2 laa...hahahaha

Thursday, 29 March 2012

AEON Ipoh Station 18 (OFFICIALLY OPEN TO PUBLIC)


Macam ni la suasana AEON IPOH STATION 18 yang baru dibuka pagi td... hahahaha...
QUIET bigger than KINTA CITY rite?? hahahaha

Belon MONYET yg besar...^_^


COTTON ON~~ butik baju yg baru bertapak di PERAK... wanna try it soon~~ hahaha


Ader lagi kedai yang belom bukak, GUESS, MANGO n a new one QUICSILVER.. :)

Insyaallah, SABTU ni kalo pi, nak belanja family makan kat NANDO'S~~ huhuhu


-copy paste gambar dari fb IPOH-
^_^


Wednesday, 21 March 2012

IPOH PARADE..... ^_^


Aritu, tatau hari apa, saje jer jalan-jalan ngan abg aku, motifnye untuk habiskan voucher buku yang tinggal rm50 jer, tu gi sini sebb sini jer ader popular.. hehehehe... so, menyempat la aku snap gambar sikit, hehehehehe.... rasa cam ramai plak orang kat ipoh parade kali nih... huhuhu ^_^

Promosi bantal, tilam segala...hahahaha..semak2



view nih tak nampak ramai en.. :(

view ni pun tak ramai gak..hahahaha.. tapi, oke la, not bad..

Tuesday, 13 March 2012

Tenants Design in AEON Ipoh Station 18.. :)


PADINI nampak macam lagi besar dari JJ KINTA CITY.. totally awesome!!!


Look at that... NANDO'S!!! cant wait to try eat there... :)


I'm still waiting for the grand opening of the AEON~~~

Monday, 12 March 2012

The Heaven - Pride of IPOH

Lakeside Residences




...Lawa bangunannyeee...



...Replica bangunan tersebut...

Saturday, 10 March 2012