Saturday, 31 August 2013

IPOH NEWS : SWAROVSKI are coming here, AEON IPOH STATION 18..!!!

Now, we can see all the ground floor tenants at AEON Ipoh Station 18 are fully occupied. Glad to heard that SWAROVSKI are coming to IPOH. This outlet will be the first outlet outside KL/SELANGOR + PENANG + SABAH.. Even JB dont have it yet.  Kalau ditengokkan, centre at GROUND FLOOR memang nampak macam sangat LUXURY. Hehehehe.. Thankz IPOHANS for making an awesome "purchasing power" here and can bring new brands enter IPOH in a short time.. 

The picture from Ipoh FB

Wednesday, 14 August 2013


Apa yang terbaru?? Ini lah yang paling TERBARU di IPOH ni iaitu DANCING FOUNTAIN. Before this, aku ada pernah cakap-cakap kat forumers yang aku join bahawa kat taman baru depan stesen ketapi ni akan ader DANCING FOUNTAIN, tapi, diorang cakap mustahil. Last2, ader gak.. Cuma yang bezanya disini ialah tidak mempunyai music. But, who knows rite, akan ada music selepas nih. DOAKAN Ajerr.

Saturday, 3 August 2013

IPOH NEWS : CHARLES & KEITH (Opened to Public)

Finally!! They are OPEN!! Where??? Of coz, AEON Ipoh Station 18!!! The tenant looks so ELEGANT and EXCLUSIVE. Ipohans, plzzzzz show the world that OUR purchasing power is so damn CRAZY~~ Ahahahaha... (JUST FOR WOMEN)