Saturday, 4 December 2010

ROZITA CHE WAN....Cun GILER!!!




Kalau sebut jea ROZITA CHE WAN...huh..semua mesti kenal la... huhuhhu... of coz la ramai yang kenal, maklumlah, dia kan berstatus JANDA HOT... hahahaha... seriously, bagi aku, RCW ni memang cantik betul, huh.... gambar ni pun dah macam PERMAISURI, huh, belum tengok gambar-gambar lain lagi, huhuhhuhu... bagi korang camner pulak??? hehehehe.... ni pandangan aku.. huhuhhu...tapi tu la, suara dia belum padan ngan kecantikan yang dia ada, bak kata mak aku, suara dia macam 'MAK NENEK' tu tak bape syok tengok dia berlakon.. hehehe... but overall memang cantik habis... huhuhuhu... hampir dikategorikan PERFECT la... huhuhuhu... nobody PERFECT......

AKU MEMANG TERUJA TENGOK KECANTIKAN DIA.... pakai susuk ker???? no komen :)

2 comments:

  1. sorrryyyyyy.... tak suke sangat RCW...
    bule mata UNTA....

    ReplyDelete